KAJAKOVÁ ŠKOLA "FREAC"

slovak

Wednesday, December 3, 2008

Chile part 1

ahojte Fsetci,
takze nase dobrodruzstvo ozaj zacalo uz na Viedenskom letisku. prisli sme skor ako zacal check in, no po 2 hodinach hadania, ktore nikam neviedlo sme aj tak odisli o 450 EUR lahsi :( No nasa story na viedenskom letisku ani zdaleka nekonci. Po nastupe do lietadla nam kapitan oznamuje nejaku malu poruchu ale zevraj sa nicoho nemusime bat - za 3 minuty odlietame. Nakoniec po vymene klapky a nejakych suciastlach na kridle predsa len odlietame sice o hodku a pol neskor ale predsa. V parizi sa z nasim nadvezujucim letom miname o 30 min a tak sme nuteny ostat a podnik tour de paris. Eifelovka , Louvr a vitazny obluk nam nastastie skracuju celodenne cakanie na dalsi spoj. Dalej cesta prebieha OK. Uz sme v nejakom turbo penzione v santiagu kusok od centra a dokonca mame aj dohodnute afto. No tak uvidime co prinesu dalsie dni. Takze kajakovaniu zdar a pisedme coskoro :)
Evina, Zajic, palo, Tomo

PS: Na zaver pripajame par klasickych foto z cesty.

Louvr

Louvr este raz

Vitazny obluk

Kopa srotu

2 comments:

alca said...

cafteeeeeeeee dobrodruhovia:) waw juj weeej klasaaaa:) este ste mali vylet cez pariz, dobry bonus:) drzim palce s autom, nech sa nerozpadne hned po nalozeni vasich veci:):):) a hlavne vode zdar:)

ili said...

Caute vyletnici. Dakujeme za mailom poslany pozdrav. Netrpezlivo sledujeme Vasu stranku, ale ziadne spravy. Zavidime Vam tych 30-35 st., tu je okolo 5 a prsi.
Davajte si pozor na seba a vsetkych Vas vsetci srdecne pozdravujeme.