KAJAKOVÁ ŠKOLA "FREAC"

slovak

Wednesday, January 6, 2010

Hola z Costa Rica N°2- Turrialba

Na uvod dobra sprava: este vidim:)
Za sebou mame Rio Reventazon- cast Pascua, Flodia a Lower Peralta; Rio Pacuare.





Opat hlasime, co sme videli: dnes toho bolo naozaj dost a za to mozme dakovat istej tete, ktora nam zvazala auto. Mala neuveritelny zrak alebo je tu moznost, ze vedela kam sa pozerat. Zacalo to tukanom, dalej nejake pre nas neidentifikovatelne vtaky-dravce, opicu, kolibriky a nejake tie jasterky na rieke.

Mimo ineho sme sa dozvedeli, ze mame sancu vidiet, alebo aj stretnut jaguara alebo cierneho pantera...



Komunikacia stale nie je jednoducha, len malokto tu vie anglicky. A ak aj nahodou niekto anglicky vie, tak sa s nim pre nejaky zahadny problem nevieme dohodnut.

Jeje... vcera sme boli v super sode. Aby ste vedeli nie je to nejaky velky valec, ale miesta jedalen. Utulna a s milou obsluhou. Sme si veru pochutnali.



Co sa tyka naseho auta mame problem nielen so zahradkou. Nasa spotreba je 17 litrov na100km. Mame pocit, ze to auto zje o chvilku aj nas. Drzete palce, aby sme neboli hlavny chod.



Tomo a Palino maju super vodacku vychytavku. Maju nove boty na vodu a vsetkym odporucaju: Cinany!!! Nevedia si ich vynachvalit a snad sa pokusia o sponzoring na Mileticke:)



Prave vola Natalia s Kikou. Asi cekuju miestne spravy a ma tu vybuchnut sopka- Turrialba. Same dobre spravy.:)



Majte sa krasne:)
Tomo, Palino, Zajic a Evina

2 comments:

ili said...

Mily Palko, Happy Birthday!
K dnesnemu Tvojmu sviatku prajeme Ti vela stastia, zdravia a vodackych uspechov. Zivio, ziviooooooooo.......

Jakub Nemec said...

jo ty auta asi okukali ze statu hehehe... jen ty ceny benzinu su asi vyssi ze??? Drzim palce abyste nasli nejake vodopady! My tu mame zimu, docela pohoda...
Majte sa