KAJAKOVÁ ŠKOLA "FREAC"

slovak

Thursday, January 14, 2010

Hola z Costa Rica N°5 – zaplavy!

Ako sme v poslednom clanku spominali, zacalo nam prsat a nejak sa nechce stale zastavit. Zaplavy su v plnom prude a zasiahnuta je uz cela Kostarika. Presunuli sme sa z oblasti North Carribean Slope- kde je 2 stupen povodnovej aktivity- opat do Turrialby, kde je 3 stupen povodnovej aktivity. To aby sme sa nenudili:) musime sa vsak pochavlit, ze sme konecne videli po troch pochmurnych dnoch kustok modrej oblohy a tak na 10 minut chalani dokonca vytiahli slnecne okuliare, ktore potom schovali zo slovami: tak zase na par dni odkladame.



Co sa tyka vody aj taka povoden ma nejake tie svoje svetle miesta. Vsetko to, co predtym netielko je sice plne vody, aj miestne potoky a nejake runy o ktorych by sme sa tazko dozvedeli, keby to nebolo takto ako to je:) sadame na riecku Macho, ktora podla miestnych je najlepsi run v Kostarike. Viac menej suhlasime. Cely den prsi a voda nam stupa pod zadkom..ale cele to v pohode zvladame. Ako vypadlovanie si davame Spodne Orosi. Velmi kratky usek, ale dobry.







Juuu musime sa pochvalit. Boli sme v cukrarni. Ako sama mnamka. Ked sme si po kratkej chvilke vybrali- to bol celkom problem- tak sme sa do toho s chutou pustili. Siska, kolacik a ktovie co este boli asi vsade...viete si nas predstavit. Super sladke. Ale nam to vsetkym chutilo.



P.S. este pripajame zopar fotiek pre radost vsetkych faniniek z predoslych dni. :)


P.S.2: mame domace zvieratko- motyl vo velkosti vtacika



P.S.3: kedze sme sa rozbehli s P.S. tak este do tretice vsetko dobre: vsetkych vas moc zdravime- Tomo, Palo, Zajic a Evina.

3 comments:

kača said...

ta predposledni je fakt dobra...
ty zadky:)

cuca said...

noo veru, takato trauma. evik ty moje chudatko....este ze prsiii predpokladam ze aspon teraz su zahaleni:)

Maruška said...

ano ano, popuštěné trenky jsou příjemné osvěžení v kruté zimě...jen tak dál..:o))