KAJAKOVÁ ŠKOLA "FREAC"

slovak

Monday, January 11, 2010

Hola z Costa Rica N°4- z blata do kaluze.

Medzi dalsimi pokusmi sme zbehli na riecku Sucio...malo malo vody. Zato dost spinava rieka. Posudte sami:



Pri nasom dalsom pokuse o Rio Chirripo Atlantico nas zastavil dazd. Mysleli sme, ze ide o normalny dazdik. Po dlhom rozhodovani sa -asi od pol siestej do pol siedmej rano- sme sa rozhodli to predsa len odlozit. Zato sme ale nasli super miesto na spanie, priamov horach, uprostred indianskej osady priamo pred dverami miestnej skoly.



A tak sme sa vydali smer sever, ze snad tam ten dazd pomoze- co sa riek tyka. Chalani sadaju na Rio Toro Amarillo. Vodu veru ma. Na mna nastastie vyslo zvazanie auta. Nastastie preto, lebo museli utiect z rieky viac menej hned ako sa dalo. Kym len nasadli tak rieka o dost stupla a miesto odporucanych 30 kubikov tam tieklo tak 150.



Pravdepodobne pojde o nejaky cyklon. Po jednom dni dazda tu mame zaplavy- ako sa hovori z blata do kaluze. Najprv sucho a teraz zaplavy. Rozhodnutie neist do najhlbsieho kanonu sa ukazalo ako spravne. Asi by nas poriadne vytopilo. :)





Dnes davame Rio Tres Amigos. Kedze uz druhy den prsi domaci nam ju odporucili ako dobru volbu kedze vsetko ostatne ma brutalny nadstav. V gidebooku pisana za WW2-3+ po vydatnom dazdiku tak za WW4. na 7km useku sme zastavili az 2 krat. Super riecka.



Snad dnes prestane prsat a my budeme moct v najblizsich dnoch dat zopar miestnych riek a zase nieco popisat. Zatim sa majte

Tomo, Palo, Evina, Zajic

PS: aj tomo xcel macetu len jen jemu uz nexceli kupit :(

1 comments:

alca said...

ouuu jeaaaah:)